Ho Bugt Sejlklub

Vand - Klubliv - Fællesskab

De 5 Hovedaktiviteter i
Ho Bugt Sejlklub

Velkommen til Ho Bugt Sejlklub, som ligger smukt ud til Ho Bugt i Hjerting lidt nord for Esbjerg by. Ho Bugt Sejlklub er en flerstrenget sejlklub, som tilbyder fem hoved-aktiviteter; jollesejlads, windsurfing, kitesurfing, stand up padle og morgenbadning. Sejlklubben har et aktivt foreningsliv for alle aldre med gode muligheder for at udvikle færdigheder inden for vandsport og til socialt samvær i vores klubhus, hvor fællesskabet vægtes højt.

Har du fået lyst til at læse mere om klubben så klik her: (link til velkommen)

Havnehallen er opsagt.

Bestyrelsen - nov. 2022
Udkig ud over Havnehallen hvor vi har vedligeholdt klubbens udstyr. 20 Optimist joller, 5 stk Wayfarer joller, 3 stk Tera joller og 2 stk HobieCat-16.

Ho Bugt Sejlklub har haft Havnehallen i mere end 30 år. Vi er opsagt og de øvrige foreninger i området skal flytte til Lanternen, det Maritime center på Esbjerg Strand.

Generalforsamling 2022 - Endelig dagsorden.

Bestyrelsen / Formand Bjarne Lindquist
I Messen 24. november kl. 19:00

Torsdag d. 24 november, kl: 19:00 til ca. 21:30
Klubhuset
Sanatorievej 2, Hjerting
DK-6710 Esbjerg V

Tag - Søfartsstyrelsens Duelighedsbevis

Kursus koordinator, Lars Thyme
Navigation og søvejsregler

Tager du en duelighedsprøve, får du klar besked om sikkerhed til søs. Du får samtidig de nødvendige basiskompetencer, der betyder, at du forsvarligt kan manøvrere de fleste fritidsfartøjer. Et duelighedsbevis giver desuden ret til at føre speedbåd.

🎄 Jule badning

Badeudvalget